Voor zowel beginnende als gevorderde schrijvers, dichters als fotografen, organiseert Jaylen Books meermaals per jaar een wedstrijd, waarbij de beste worden uitgegeven in bundel welke landelijk wordt aangeboden. Hierdoor kan niet alleen iedereen uw werk lezen/zien, maar steunt u ook een goed doel. Een deel van de opbrengst wordt namelijk geschonken aan een wisselend goed doel.

Twijfel dus niet meer en stuur nu uw verhalen, gedichten of foto’s in!

GEDICHT

Een gedicht kan emoties, toestanden, gebeurtenissen, processen, ideeën, waarnemingen, taal en dergelijke oproepen, beschrijven, bevatten en/of problematiseren. Wat wordt uw inspiratie?

Uiterste inzenddatum: 24 juni 2011

Thema: zeedieren

Zeedieren! In de zee leven diverse mooie en bijzondere dieren, maar de zee heeft ook een andere kant met soms vergaande gevolgen; tsunami Ook de mens heeft hier zowel een negatieve als positieve invloed op; denk maar eens aan een olieramp, maar ook aan de geredde orka, zeehonden, e.d. Laat je inspireren door deze zeedieren en stuur ons uw gedicht!

De bundel wordt in juli 2011 gepubliceerd.

GOED DOEL

Een gedeelte van de opbrengst van deze bundel gaat naar de stichting SOS Dolfijn. Deze stichting heeft als missie het proactief en effectief bijdragen aan het behoud van inheemse dolfijnen en bruinvissen door middel van opvang, rehabilitatie, uitzet, educatie en onderzoek.

Momenteel zorgen zij onder andere, samen met het Dolfinarium in Harderwijk, voor de gestrande orka Morgan.

De drie beste gedichtenschrijvers krijgen, naast een gratis exemplaar van de bundel, een kijkje achter de schermen bij het Dolfinarium aangeboden door Stichting SOS Dolfijn.

WINNEN

De beste inzendingen van iedere wedstrijd worden uit te geven in een bundel. De beste 3 ontvangen een gratis exemplaar van de bundel. Daarnaast kunnen alle geselecteerde inzenders de bundel tegen een gereduceerd tarief aanschaffen.

INSTUREN

U kunt uw verhalen, gedichten en/of foto’s insturen naar jaylen-books@live.nl. Wij zullen het ontvangst van uw inzending bevestigen.

Indien uw inzending wordt geselecteerd, zullen wij per email contact met u opnemen.

Meer informatie over Jaylen Books: www.jaylen-books.nl